INFÖR BESÖKET.

RING OSS FÖR TIDSBOKNING

Kontakta oss om du misstänker att ditt djur är sjukt eller mår dåligt. Vi svarar gärna på frågor och kan i vissa fall ge råd över telefon.

AVBOKNING

Glöm inte att avboka minst 24 timmar innan bokat besök om ni inte kan komma. Avboka genom att ringa oss på 08-12207040 eller maila info@animallogos.se. Ett för sent avbokat eller uteblivet besök debiteras med 1200 kr. OBS! Ett uteblivet eller för sent avbokat operationsbesök debiteras med halva operationskostnaden.

FRÅGEFORMULÄR INFÖR FÖRSTA BESÖKET

För att vi ska kunna ge ditt djur den bästa vård och behandling ber vi dig att fylla i ett frågeformulär online innan ditt första besök hos oss. Fyll gärna i detta hemma där du har möjlighet att kontrollera ditt djurs olika tillbehör såsom belysning, foder och andra förutsättningar som vi behöver få information om.

INFÖR OPERATION/NARKOS

VIKTIGA DOKUMENT

Tag med aktuellt försäkringsbrev / försäkringsnummer. Ha även med ditt djurs vaccinationsintyg /pass samt namn och dos på eventuella mediciner som ditt djur behandlas med.

BETALNING/DIREKTREGLERING

Vi är en kontantfri verksamhet och tar emot alla vanliga bank- och kreditkort (ej American Express)

Under kontorstid finns det möjligheter att direktreglera med försäkringsbolaget om du har ditt djur försäkrat.  Direktreglering innebär att vi tar hand om allt pappersarbete mot ditt bolag och ligger ute med pengarna. Du betalar endast din självrisk till oss. Vi tar ut en mindre avgift (250kr) för denna service. Uppge ditt försäkringsbolag och försäkringsnummer vid registreringen i receptionen om du vill direktreglera.

KLARNA

Vi erbjuder faktura via Klarna som betalningsalternativ. Det ger dig möjlighet att antingen betala senare eller dela upp din betalning, du väljer själv hur mycket du vill betala varje månad.

BOKA VETERINÄRTID HOS OSS!

08-12207040

INFO@ANIMALLOGOS.SE

LÖVHOLMSVÄGEN 6