REPTIL

Om det är ditt första besök hos oss, fyll i detta formulär.

Att tänka på innan ditt bokade besök hos oss:

  • Ta med bilder på terrariet/akvaterrariet (paludariumet)
  • Ta med så färsk avföring som möjligt till besöket. Avföringen måste vara färsk och får inte ha torkat eller legat i vatten för länge. Vid vattenlevande djur som avger avföringen i vatten, ta upp omedelbart och lägg i ren diskad tät försluten burk.
  • För att vi på kliniken ska kunna ta provet och behandla din reptil på bästa sätt bör den vara uppvärmd. För att t.ex. få korrekta blodprovssvar är det av största vikt att reptiler är varma. Transportera gärna med heatpack, heat pads eller liknande värmekälla. (får ej utgöra skaderisk för djuret)
  • Om ditt djur har tidigare sjukdomshistorik eller medicineringar som ej utförts hos oss, medhav gärna journalkopia från tidigare klinik eller be kliniken maila journalen till oss på info@animallogos.se
  • Vi på kliniken vill jobba så anpassat för djuren som möjligt och vill minimera stress i den mån det går. Låt gärna ditt djur sitta kvar i transportburen om den är van vid detta. Om transportburen blir en stress tala med oss på kliniken så kan vi hjälpa dig och ditt djur. Vi jobbar med Fear Free på kliniken.

Läs även detta innan ditt besök!

BOKA VETERINÄRTID HOS OSS!

08-12207040

INFO@ANIMALLOGOS.SE

LÖVHOLMSVÄGEN 6