OM OSS.

Animallogos Djurhälsa är Stockholms nya smådjursklinik med specialinriktning för exotic. Vi välkomnar alla slags smådjur såsom kaniner, marsvin, råttor, hamstrar, möss, reptiler, fåglar och andra udda sällskapsdjur. Hos oss kan du som djurägare känna dig helt trygg med att ditt djur får professionell vård och behandling. Vår chefsveterinär Anna har officiell specialistkompetens inom exotic från veterinärhögskolan i Warsawa.

Hundar och katter är också välkomna för enklare veterinärtjänster såsom vaccinationer, avmaskning, ID-märkning eller EU-pass.

Animallogos Djurhälsa är en liten privatägd klinik med höga ambitioner för den veterinärvård vi erbjuder till exoticpatienter. Vi har välutbildade och erfarna veterinärer inom området, och all vår personal har kompetens inom exotic. Vår personal vidareutbildas och utvecklar kontinuerligt sina kunskaper för att kunna ge bästa tänkbara vård. Att ta del av de senaste rönen är för oss en självklarhet.

Vår klinik som ligger på Lövholmsvägen 6 i Liljeholmen är ljus, fräsch och helt nybyggd. Vi har den mest moderna och specialiserade utrustningen för att kunna ge även de minsta patienterna kvalificerad djursjukvård. Vi erbjuder en fullständig service med poliklinik, röntgen, ultraljud, laboratorium, operation och tandavdelning för våra exoticpatienter.

Hos oss kommer du förutom veterinärvård kunna ta del av professionell rådgivning och utbildning inom exotic genom föreläsningar, kurser och temadagar.

Animallogos Djurhälsa ingår i samma företagsgrupp som Djurgymnasiet Stockholm, Djurgymnasiet hundcenter och Stockholms Djurakademi.

Animallogos Djurhälsa ingår inte i någon djursjukvårdskedja utan är privatägd och oberoende. Vi kan därför erbjuda vård och remisser utifrån era önskemål.

BOKA VETERINÄRTID HOS OSS!

08-12207040

INFO@ANIMALLOGOS.SE

LÖVHOLMSVÄGEN 6